loading...

خرید کادو تولد

دلایل زیادی برای حذف حساب کاربری فیس بوک وجود دارد که یکی از آنها ممکن است مربوط به مسائل امنیتی این شبکه اجتماعی باشد. در این مقاله می خواهیم نحوه حذف دائمی حساب فیس بوک را به شما آموزش دهیم. به ما

پاک کردن اکانت فیس بوک

نازنین بازدید : 3 چهارشنبه 15 ارديبهشت 1400 نظرات (0)

دلایل زیادی برای حذف حساب کاربری فیس بوک وجود دارد که یکی از آنها ممکن است مربوط به مسائل امنیتی این شبکه اجتماعی باشد. در این مقاله می خواهیم نحوه حذف دائمی حساب فیس بوک را به شما آموزش دهیم. به ما بپیوند.

پاک کردن اکانت فیس بوک

حذف حساب کاربری فیس بوک می تواند به صورت موقت و دائمی انجام شود. در نوع اول ، این شخص حق دارد حساب خود را با تمام اطلاعات موجود بازیابی کند. با این حال ، اگر حساب خود را برای همیشه حذف کنید ، امکان بازیابی آن وجود ندارد.

حذف دائمی حساب کاربری فیس بوک یک فرآیند آسان است و مراحل زیادی لازم ندارد.

برای حذف دائمی حساب Facebook خود ، به صفحه حذف حساب بروید. اگر از حساب خود خارج شده اید ، اطلاعات مورد نیاز را وارد کرده و در صفحه جدید با پیام نمایش داده شده بر روی دکمه آبی رنگ Delete my account کلیک کنید. با انتخاب این گزینه از شما خواسته می شود رمز و کد نمایش داده شده را وارد کنید. با دنبال کردن این مراحل ، حساب شما پاک می شود.

پاک کردن فیسبوک

البته به خاطر داشته باشید که با انجام این کار ، حساب کاربری به مدت دو هفته غیر فعال خواهد بود و امکان بازیابی آن برای کاربر امکان پذیر است. اگر بعد از این دو هفته وارد سیستم نشوید ، حساب شما برای همیشه حذف می شود.

قبل از حذف دائمی حساب فیس بوک خود ، بهتر است به نکات زیر توجه کنید:

  1. با این کار کاربر می تواند به جای حذف دائمی حساب Facebook ، موقتاً آن را غیرفعال کند.
  2. برای این کار وارد مسیر Setteings > General > Manage your account شده و از آنجا بر روی Deactivate your account کلیک کنید. برای فعال سازی مجدد اکانت تنها کافی است یک بار وارد حساب کاربری خود شوید.
  3. شما می‌توانید از داده‌های خود مانند تصاویرتان در فیسبوک پشتیبانی گرفته و پس از آن حساب کاربری خود را حذف کنید. برای این کار می‌توان از بخش تنظیمات اکانت کاربری و انتخاب گزینه Start My Archive اقدام کرد
  4. اگر مراحل حذف حساب خود را طی کرده باشید ، در صورت پشیمانی از ورود به سیستم ، تا دو هفته به شما فرصت داده می شود تا حذف دائمی حساب خود را لغو کنید.
  5. اگر پس از ۱۴ روز پشیمانی حساب فیس بوک خود را برای همیشه حذف کنید ، هیچ راهی برای بازیابی حساب شما وجود ندارد.
  6. با حذف حساب ، برخی از فعالیت ها مانند پیام های ارسالی برای کاربران دیگر باقی می ماند.
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 127
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 3
  • بازدید امروز : 45
  • باردید دیروز : 35
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 85
  • بازدید ماه : 151
  • بازدید سال : 739
  • بازدید کلی : 1,240